Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 327173

Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad


Deban, Zoran
Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 327173 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad
(The quality of broiler feeds)

Autori
Deban, Zoran

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
10.10

Godina
2002

Stranica
45

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
perad; kakvoća; polić; krmna smjesa
(poultry; quality; broiler; feed)

Sažetak
Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad ispitana je određivanjem osnovnog kemijskog sastava, udjela vode, sirovog proteina, sirove masti, sirovog pepela, kalcija i NaCl-a u uzorcima potpunih krmnih smjesa za tov peradi i uzorcima dopunske krmne smjese za tov peradi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
114/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Deban, Zoran
Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Deban, Z. (2002) 'Kakvoća krmnih smjesa za tovnu perad', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Deban, Zoran}, year = {2002}, pages = {45}, keywords = {perad, kakvo\'{c}a, poli\'{c}, krmna smjesa}, title = {Kakvo\'{c}a krmnih smjesa za tovnu perad}, keyword = {perad, kakvo\'{c}a, poli\'{c}, krmna smjesa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Deban, Zoran}, year = {2002}, pages = {45}, keywords = {poultry, quality, broiler, feed}, title = {The quality of broiler feeds}, keyword = {poultry, quality, broiler, feed}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font