Pregled bibliografske jedinice broj: 327157
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 327157 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić
(Aroma of young red wines sorts Plavac Mali and Babić)
Autori
Kolar, Krunoslav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
04.10
Godina
2002
Stranica
56
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
aroma; crno vino; Plavac mali; Babić
(red wine; Plavac Mali; Babić)
Sažetak
Cilj rada bio je utvrditi razlike u udjelima sastojaka arome u mladim vinima sorte Plavac mali i Babić proizvedenim klasičnom tehnologijom.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
119/02