Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 327157

Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić


Kolar, Krunoslav
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 327157 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić
(Aroma of young red wines sorts Plavac Mali and Babić)

Autori
Kolar, Krunoslav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
04.10

Godina
2002

Stranica
56

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
aroma; crno vino; Plavac mali; Babić
(red wine; Plavac Mali; Babić)

Sažetak
Cilj rada bio je utvrditi razlike u udjelima sastojaka arome u mladim vinima sorte Plavac mali i Babić proizvedenim klasičnom tehnologijom.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
119/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Kolar, Krunoslav
Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Kolar, K. (2002) 'Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babić', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Kolar, Krunoslav}, year = {2002}, pages = {56}, keywords = {aroma, crno vino, Plavac mali, Babi\'{c}}, title = {Aroma mladih vina sorti Plavac mali i Babi\'{c}}, keyword = {aroma, crno vino, Plavac mali, Babi\'{c}}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Kolar, Krunoslav}, year = {2002}, pages = {56}, keywords = {red wine, Plavac Mali, Babi\'{c}}, title = {Aroma of young red wines sorts Plavac Mali and Babi\'{c}}, keyword = {red wine, Plavac Mali, Babi\'{c}}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font