Pregled bibliografske jedinice broj: 327008
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 327008 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika
(Some aspects of acceptance of ecology, conventional and genetically modified food among young and aged population)
Autori
Režek, Anet
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
20.12
Godina
2002
Stranica
97
Mentor
Strujić, Anton Darko
Ključne riječi
poljoprivreda; zdrava hrana; studenti; umirovljenici; genetički modificirani organizmi
(agriculture; healthy food; students; pensioners; genetically modified organisms)
Sažetak
U današnje moderno doba veliki broj ljudi vraća se prirodnom načinu života, te se razvija ekološka poljoprivreda. U radu se istraživala prihvaćenost, preferencija i saznanje studenata i umirovljenika o proizvodnji hrane navedenim postupcima.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
126/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb