Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 327008

Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika


Režek, Anet
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 327008 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika
(Some aspects of acceptance of ecology, conventional and genetically modified food among young and aged population)

Autori
Režek, Anet

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.12

Godina
2002

Stranica
97

Mentor
Strujić, Anton Darko

Ključne riječi
poljoprivreda; zdrava hrana; studenti; umirovljenici; genetički modificirani organizmi
(agriculture; healthy food; students; pensioners; genetically modified organisms)

Sažetak
U današnje moderno doba veliki broj ljudi vraća se prirodnom načinu života, te se razvija ekološka poljoprivreda. U radu se istraživala prihvaćenost, preferencija i saznanje studenata i umirovljenika o proizvodnji hrane navedenim postupcima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
126/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Darko Strujić (mentor)

Avatar Url Anet Režek Jambrak (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Režek, Anet
Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Režek, A. (2002) 'Neki aspekti prihvaćenosti ekološki, konvencionalne i genetički modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Re\v{z}ek, Anet}, year = {2002}, pages = {97}, keywords = {poljoprivreda, zdrava hrana, studenti, umirovljenici, geneti\v{c}ki modificirani organizmi}, title = {Neki aspekti prihva\'{c}enosti ekolo\v{s}ki, konvencionalne i geneti\v{c}ki modificirane hrane od strane mladih i umirovljenika}, keyword = {poljoprivreda, zdrava hrana, studenti, umirovljenici, geneti\v{c}ki modificirani organizmi}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Re\v{z}ek, Anet}, year = {2002}, pages = {97}, keywords = {agriculture, healthy food, students, pensioners, genetically modified organisms}, title = {Some aspects of acceptance of ecology, conventional and genetically modified food among young and aged population}, keyword = {agriculture, healthy food, students, pensioners, genetically modified organisms}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font