Pregled bibliografske jedinice broj: 325905
Utjecaj Purasala P-60 na svojstva roštiljske kobasice
Utjecaj Purasala P-60 na svojstva roštiljske kobasice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325905 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj Purasala P-60 na svojstva roštiljske kobasice
(The influence of Purasal P-60 on characteristics of fresh grill sausage)
Autori
Vručina, Zoran
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2002
Stranica
50
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
Purasal P-60; roštiljska kobasica;
(Purasal P-60; grill sausage)
Sažetak
U radu je prikazano ispitivanje utjecaja aditiva Purasala P-60 na svojstva roštiljske kobasice, te na procese koji se odvijaju tijekom čuvanja roštiljske kobasice.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
130/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)