Pregled bibliografske jedinice broj: 325728
Ispitivanje stupnja homogenosti prehrambenih prahova u Sulzer-ovoj statičkoj miješalici
Ispitivanje stupnja homogenosti prehrambenih prahova u Sulzer-ovoj statičkoj miješalici, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325728 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje stupnja homogenosti prehrambenih prahova u Sulzer-ovoj statičkoj miješalici
(Homogeneity degree determination of powders mixtures with "Sulzer" static's mixer)
Autori
Dragija, Božica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
15.10
Godina
2002
Stranica
40
Mentor
Bauman, Ingrid
Ključne riječi
miješanje krutina; statička miješala
(solids mixing; Sulzer static's mixer)
Sažetak
Cilj rada bio je ispitati stupanj izmiješanosti dvokomponentne smjese u statičkoj miješalici tipa "Sulzer"
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
93/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ingrid Bauman
(mentor)