Pregled bibliografske jedinice broj: 325719
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk", 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325719 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"
(Physical-chemical and microbiological quality of uncooked milk from the redemptory territory of "Šimun-milk" creamery)
Autori
Bogović, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.10
Godina
2002
Stranica
47
Mentor
Petrak, Tomislav
Ključne riječi
sirovo mlijeko; fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete; mikrobiološka kvaliteta
(uncooked milk; physical-chemical inidicators of quality; microbiological quality)
Sažetak
U radu su prikazani neki pokazatelji fizikalno-kemijske i mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka na prijamu u mljekaru s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
92/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Tomislav Petrak
(mentor)