Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325719

Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"


Bogović, Martina
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk", 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325719 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"
(Physical-chemical and microbiological quality of uncooked milk from the redemptory territory of "Šimun-milk" creamery)

Autori
Bogović, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.10

Godina
2002

Stranica
47

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
sirovo mlijeko; fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete; mikrobiološka kvaliteta
(uncooked milk; physical-chemical inidicators of quality; microbiological quality)

Sažetak
U radu su prikazani neki pokazatelji fizikalno-kemijske i mikrobiološke kvalitete sirovog mlijeka na prijamu u mljekaru s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
92/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bogović, Martina
Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk", 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bogović, M. (2002) 'Fizikalno-kemijska i mikrobiološka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog područja mljekare "Šimun-milk"', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bogovi\'{c}, Martina}, year = {2002}, pages = {47}, keywords = {sirovo mlijeko, fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete, mikrobiolo\v{s}ka kvaliteta}, title = {Fizikalno-kemijska i mikrobiolo\v{s}ka kvaliteta sirovog mlijeka s otkupnog podru\v{c}ja mljekare "\v{S}imun-milk"}, keyword = {sirovo mlijeko, fizikalno-kemijski pokazatelji kvalitete, mikrobiolo\v{s}ka kvaliteta}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bogovi\'{c}, Martina}, year = {2002}, pages = {47}, keywords = {uncooked milk, physical-chemical inidicators of quality, microbiological quality}, title = {Physical-chemical and microbiological quality of uncooked milk from the redemptory territory of "\v{S}imun-milk" creamery}, keyword = {uncooked milk, physical-chemical inidicators of quality, microbiological quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font