Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325716

Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja


Vučetić, Marija
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325716 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja
(Determination of heavy metals in milch caramel using the techniques of atomic absorption spectrophotometry and differential pulse voltammetry)

Autori
Vučetić, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.10

Godina
2002

Stranica
50

Mentor
Grabarić, Zorana

Ključne riječi
atomska apsorpcijska spektrofotometrija; voltametrija; teški metali; konditorski proizvodi
(atomic absorption spectrophotometry; voltammetry; heavy metals; confectionery samples)

Sažetak
U ovom radu određene su koncentracije tragova teških metala u mliječnoj karameli dvjema metodama.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija

Napomena
91/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Zorana Grabarić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vučetić, Marija
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Vučetić, M. (2002) 'Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Vu\v{c}eti\'{c}, Marija}, year = {2002}, pages = {50}, keywords = {atomska apsorpcijska spektrofotometrija, voltametrija, te\v{s}ki metali, konditorski proizvodi}, title = {Odre\djivanje sadr\v{z}aja te\v{s}kih metala u procesu proizvodnje mlije\v{c}ne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja}, keyword = {atomska apsorpcijska spektrofotometrija, voltametrija, te\v{s}ki metali, konditorski proizvodi}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Vu\v{c}eti\'{c}, Marija}, year = {2002}, pages = {50}, keywords = {atomic absorption spectrophotometry, voltammetry, heavy metals, confectionery samples}, title = {Determination of heavy metals in milch caramel using the techniques of atomic absorption spectrophotometry and differential pulse voltammetry}, keyword = {atomic absorption spectrophotometry, voltammetry, heavy metals, confectionery samples}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font