Pregled bibliografske jedinice broj: 325716
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325716 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje sadržaja teških metala u procesu proizvodnje mliječne karamele metodama atomske apsorpcijske spektrofotometrije i diferencijalne pulsne voltametrije anodnog otapanja
(Determination of heavy metals in milch caramel using the techniques of atomic absorption spectrophotometry and differential pulse voltammetry)
Autori
Vučetić, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
14.10
Godina
2002
Stranica
50
Mentor
Grabarić, Zorana
Ključne riječi
atomska apsorpcijska spektrofotometrija; voltametrija; teški metali; konditorski proizvodi
(atomic absorption spectrophotometry; voltammetry; heavy metals; confectionery samples)
Sažetak
U ovom radu određene su koncentracije tragova teških metala u mliječnoj karameli dvjema metodama.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
Napomena
91/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Zorana Grabarić
(mentor)