Pregled bibliografske jedinice broj: 325612
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325612 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada
(The influence of variety barley on parameters of malting technology and quality of malt)
Autori
Šebeković, Karolina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
11.11
Godina
2002
Stranica
73
Mentor
Marić, Vladimir
Ključne riječi
sorte ječma; slađenje; slad
(variety of barley; malting; malt)
Sažetak
U ovom radu analizirane su sorte ječma Rex, Angora, Scarlett, i Barke i njihov utjecaj na promjene parametara slađenja i kvalitetu pivarskog slada.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
Napomena
104/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vladimir Marić
(mentor)