Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325612

Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada


Šebeković, Karolina
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325612 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada
(The influence of variety barley on parameters of malting technology and quality of malt)

Autori
Šebeković, Karolina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
11.11

Godina
2002

Stranica
73

Mentor
Marić, Vladimir

Ključne riječi
sorte ječma; slađenje; slad
(variety of barley; malting; malt)

Sažetak
U ovom radu analizirane su sorte ječma Rex, Angora, Scarlett, i Barke i njihov utjecaj na promjene parametara slađenja i kvalitetu pivarskog slada.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija

Napomena
104/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vladimir Marić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šebeković, Karolina
Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Šebeković, K. (2002) 'Utjecaj sorte ječma na parametre slađenja i kvalitetu slada', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ebekovi\'{c}, Karolina}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {sorte je\v{c}ma, sla\djenje, slad}, title = {Utjecaj sorte je\v{c}ma na parametre sla\djenja i kvalitetu slada}, keyword = {sorte je\v{c}ma, sla\djenje, slad}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}ebekovi\'{c}, Karolina}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {variety of barley, malting, malt}, title = {The influence of variety barley on parameters of malting technology and quality of malt}, keyword = {variety of barley, malting, malt}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font