Pregled bibliografske jedinice broj: 325600
Utjecaj smanjenja udjela jedne od komponenata na homogenost smjese
Utjecaj smanjenja udjela jedne od komponenata na homogenost smjese, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325600 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj smanjenja udjela jedne od komponenata na homogenost smjese
(The influence of decreasing one part of the components in mixtures on its homogeneity)
Autori
Lačan, Dunja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
21.11
Godina
2002
Stranica
52
Mentor
Bauman, Ingrid
Ključne riječi
miješanje krutina; "Turbula" miješalica
(solid mixing; "Turbula" mixer)
Sažetak
Svrha rada bila je praćenje povećanja udjela jedne od komponenata u smjesi od omjera 1 : 1 gdje su oba praha jednako zastupljena, pa do omjera 1 : 11 gdje je jedna od komponenata u izrazitom suvišku.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
102/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ingrid Bauman
(mentor)