Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325573

Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR


Neralić, Mirela
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325573 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR
(The determination of the content of solid fat in filling fats of confectionary products by using NMR)

Autori
Neralić, Mirela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.10

Godina
2002

Stranica
73

Mentor
Karlović, Damir

Ključne riječi
masti za punjenje; masti za karamele; masti za raspršivanje; masti za premazivanje; konditori
(filling fats; toffee fats; spread fats; whipped filling fats)

Sažetak
Karakteristike masti su predmet dugogodišnjih istraživanja u proizvodnji konditora. Cilj rada je odrediti sadržaj čvrste faze u 4 različita uzorka masti i 3 njihove mješavine te prema dobivenim rezultatima okarakterizirati ispitivane sirovine.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
99/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Karlović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Neralić, Mirela
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Neralić, M. (2002) 'Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Nerali\'{c}, Mirela}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {masti za punjenje, masti za karamele, masti za raspr\v{s}ivanje, masti za premazivanje, konditori}, title = {Odre\djivanje udjela \v{c}vrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR}, keyword = {masti za punjenje, masti za karamele, masti za raspr\v{s}ivanje, masti za premazivanje, konditori}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Nerali\'{c}, Mirela}, year = {2002}, pages = {73}, keywords = {filling fats, toffee fats, spread fats, whipped filling fats}, title = {The determination of the content of solid fat in filling fats of confectionary products by using NMR}, keyword = {filling fats, toffee fats, spread fats, whipped filling fats}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font