Pregled bibliografske jedinice broj: 325573
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325573 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje udjela čvrste faze u mastima za punjenje konditorskih proizvoda primjenom NMR
(The determination of the content of solid fat in filling fats of confectionary products by using NMR)
Autori
Neralić, Mirela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.10
Godina
2002
Stranica
73
Mentor
Karlović, Damir
Ključne riječi
masti za punjenje; masti za karamele; masti za raspršivanje; masti za premazivanje; konditori
(filling fats; toffee fats; spread fats; whipped filling fats)
Sažetak
Karakteristike masti su predmet dugogodišnjih istraživanja u proizvodnji konditora. Cilj rada je odrediti sadržaj čvrste faze u 4 različita uzorka masti i 3 njihove mješavine te prema dobivenim rezultatima okarakterizirati ispitivane sirovine.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
99/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Damir Karlović
(mentor)