Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325454

Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač


Marjanović, Roberta
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325454 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač
(Influence of malolactic fermentation on aroma compounds in Dingač wine)

Autori
Marjanović, Roberta

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2002

Stranica
63

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
jabučno mliječna fermentacija; lizozim; plinska kromatografija; tankoslojna kromatografija
(gas chromatography; lysozyme; malolactic fermentation; thin-layer chromatography)

Sažetak
Cilj rada bio je praćenje jabučno mliječne fermentacije, utjecaja inokulirane kulture na njenu provedbu te njenog utjecaja na aromu vina.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
75/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Marjanović, Roberta
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Marjanović, R. (2002) 'Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Marjanovi\'{c}, Roberta}, year = {2002}, pages = {63}, keywords = {jabu\v{c}no mlije\v{c}na fermentacija, lizozim, plinska kromatografija, tankoslojna kromatografija}, title = {Utjecaj jabu\v{c}no mlije\v{c}ne fermentacije na tvari arome vina Dinga\v{c}}, keyword = {jabu\v{c}no mlije\v{c}na fermentacija, lizozim, plinska kromatografija, tankoslojna kromatografija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Marjanovi\'{c}, Roberta}, year = {2002}, pages = {63}, keywords = {gas chromatography, lysozyme, malolactic fermentation, thin-layer chromatography}, title = {Influence of malolactic fermentation on aroma compounds in Dinga\v{c} wine}, keyword = {gas chromatography, lysozyme, malolactic fermentation, thin-layer chromatography}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font