Pregled bibliografske jedinice broj: 325454
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325454 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj jabučno mliječne fermentacije na tvari arome vina Dingač
(Influence of malolactic fermentation on aroma compounds in Dingač wine)
Autori
Marjanović, Roberta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2002
Stranica
63
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
jabučno mliječna fermentacija; lizozim; plinska kromatografija; tankoslojna kromatografija
(gas chromatography; lysozyme; malolactic fermentation; thin-layer chromatography)
Sažetak
Cilj rada bio je praćenje jabučno mliječne fermentacije, utjecaja inokulirane kulture na njenu provedbu te njenog utjecaja na aromu vina.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
75/02