Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 325326

Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa


Embreuš, Martina
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 325326 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa
(The influence of ingredient's composition on sensory properties of cookies with filling)

Autori
Embreuš, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
10.07

Godina
2002

Stranica
56

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
punjeni keks; krhko tijesto; pšenično brašno; probno pečenje
(cookie with filling; dough; wheat flour; experimental baking)

Sažetak
Ispitivan je utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva keksa od prhkog tijesta. Također je provedeno ispitivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšeničnog brašna korištenog u izradi keksa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
60/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Embreuš, Martina
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Embreuš, M. (2002) 'Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Embreu\v{s}, Martina}, year = {2002}, pages = {56}, keywords = {punjeni keks, krhko tijesto, p\v{s}eni\v{c}no bra\v{s}no, probno pe\v{c}enje}, title = {Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa}, keyword = {punjeni keks, krhko tijesto, p\v{s}eni\v{c}no bra\v{s}no, probno pe\v{c}enje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Embreu\v{s}, Martina}, year = {2002}, pages = {56}, keywords = {cookie with filling, dough, wheat flour, experimental baking}, title = {The influence of ingredient's composition on sensory properties of cookies with filling}, keyword = {cookie with filling, dough, wheat flour, experimental baking}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font