Pregled bibliografske jedinice broj: 325326
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 325326 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva punjenog keksa
(The influence of ingredient's composition on sensory properties of cookies with filling)
Autori
Embreuš, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
10.07
Godina
2002
Stranica
56
Mentor
Ćurić, Duška
Ključne riječi
punjeni keks; krhko tijesto; pšenično brašno; probno pečenje
(cookie with filling; dough; wheat flour; experimental baking)
Sažetak
Ispitivan je utjecaj sastava sirovina na senzorska svojstva keksa od prhkog tijesta. Također je provedeno ispitivanje fizikalno-kemijskih svojstava pšeničnog brašna korištenog u izradi keksa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
60/02