Pregled bibliografske jedinice broj: 324646
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 324646 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla
(Sažetak)
Autori
Tušak, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
23.11
Godina
2007
Stranica
Str.
Mentor
Hardi, Jovica
Neposredni voditelj
Lučan, Mirela
Ključne riječi
ključne riječi
Sažetak
Sažetak
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Drvna tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-0336 - Funkcionalna svojstva raznih vrsta mlijeka i sirutke fermentiranih probioticima
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek