Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 324160

Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama


Meker, Tomo
Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 324160 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama
(Heat balance for the pasteurization process of bottled red beet)

Autori
Meker, Tomo

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
27.02

Godina
2002

Stranica
53

Mentor
Đaković, Zorislav

Ključne riječi
cikla; rashladna voda; toplinska bilanca; termička pasterizacija
(red beet; cooling water; heat balance; heat pasteurization)

Sažetak
Postavljena je toplinska bilanca za postupak hlađenja staklenki cikle nakon termičke pasterizacije. Izračunata je masa rashladne vode potrebna za hlađenje staklenki cikle. U pasterizatoru se obrađuje 4900 staklenki mase 1020 g, 2850 staklenki mase 2095 g, i 2850 staklenki od 3340 g.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
27/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Zorislav Đaković (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Meker, Tomo
Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Meker, T. (2002) 'Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Meker, Tomo}, year = {2002}, pages = {53}, keywords = {cikla, rashladna voda, toplinska bilanca, termi\v{c}ka pasterizacija}, title = {Toplinska bilanca pri pasterizaciji cikle u staklenkama}, keyword = {cikla, rashladna voda, toplinska bilanca, termi\v{c}ka pasterizacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Meker, Tomo}, year = {2002}, pages = {53}, keywords = {red beet, cooling water, heat balance, heat pasteurization}, title = {Heat balance for the pasteurization process of bottled red beet}, keyword = {red beet, cooling water, heat balance, heat pasteurization}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font