Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 324101

Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera


Zlodi, Daniela
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 324101 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera
(Comparison of getting sucrose from cane and beet raw sugar)

Autori
Zlodi, Daniela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
24.04

Godina
2002

Stranica
51

Mentor
Karlović, Damir

Ključne riječi
šećerna repa; šećerna trska; kristalizacija saharoze; sirovi šećer
(beet sugar; cane; sugar; raw sugar; crystal sugar; crystallization)

Sažetak
U radu su praćeni i uspoređeni rezultati prerade sirovog šećera po slijedećim kampanjama koje su provedene: 1994 godine sirovi šečer iz šečerne trske porijeklom s Kube ; 1996 godine sirovi šećer iz šećerne trske porijeklom iz Australije ; 2001 godine sirovi šećer iz šećerne repe porijeklom iz Češke.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
43/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Karlović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zlodi, Daniela
Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Zlodi, D. (2002) 'Usporedba dobivanja saharoze iz tršćanog i repinog sirovog šećera', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Zlodi, Daniela}, year = {2002}, pages = {51}, keywords = {\v{s}e\'{c}erna repa, \v{s}e\'{c}erna trska, kristalizacija saharoze, sirovi \v{s}e\'{c}er}, title = {Usporedba dobivanja saharoze iz tr\v{s}\'{c}anog i repinog sirovog \v{s}e\'{c}era}, keyword = {\v{s}e\'{c}erna repa, \v{s}e\'{c}erna trska, kristalizacija saharoze, sirovi \v{s}e\'{c}er}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Zlodi, Daniela}, year = {2002}, pages = {51}, keywords = {beet sugar, cane, sugar, raw sugar, crystal sugar, crystallization}, title = {Comparison of getting sucrose from cane and beet raw sugar}, keyword = {beet sugar, cane, sugar, raw sugar, crystal sugar, crystallization}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font