Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 324096

Prženje kikirikija u palminom ulju


Krajcar, Vesna
Prženje kikirikija u palminom ulju, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 324096 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prženje kikirikija u palminom ulju
(Peanuts frying in palm oil)

Autori
Krajcar, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.04

Godina
2002

Stranica
68

Mentor
Štrucelj, Dubravka

Ključne riječi
kikiriki; palmino ulje; prženje; termooksidacija; polarni spojevi
(peanuts; palm oil/olein; frying; termooxidation; polar compounds)

Sažetak
U ovom radu su ispitivane promjene palminog ulja oleina tijekom prženja kikirikija u industrijskim uvjetima na temperaturi prženja 150&ordm ; C do 160&ordm ; C (uključujući i intervale stajanja ulja na okolišnoj temperaturi).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
40/02



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dubravka Štrucelj (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krajcar, Vesna
Prženje kikirikija u palminom ulju, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Krajcar, V. (2002) 'Prženje kikirikija u palminom ulju', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Krajcar, Vesna}, year = {2002}, pages = {68}, keywords = {kikiriki, palmino ulje, pr\v{z}enje, termooksidacija, polarni spojevi}, title = {Pr\v{z}enje kikirikija u palminom ulju}, keyword = {kikiriki, palmino ulje, pr\v{z}enje, termooksidacija, polarni spojevi}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Krajcar, Vesna}, year = {2002}, pages = {68}, keywords = {peanuts, palm oil/olein, frying, termooxidation, polar compounds}, title = {Peanuts frying in palm oil}, keyword = {peanuts, palm oil/olein, frying, termooxidation, polar compounds}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font