Pregled bibliografske jedinice broj: 324065
Prehrambene navike i stupanj uhranjenosti studenata u Hrvatskoj
Prehrambene navike i stupanj uhranjenosti studenata u Hrvatskoj, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 324065 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Prehrambene navike i stupanj uhranjenosti studenata u Hrvatskoj
(Dietary habits and nutritional status of university students in Croatia.)
Autori
Lukešić, Željka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
12.07
Godina
2002
Stranica
71
Mentor
Colić Barić, Irena
Ključne riječi
prehrambene navike; studenti; FFQ; BMI
(dietary habits; university students; FFQ; BMI)
Sažetak
Svrha ovog istraživanja bila je utvrditi prehrambene navike i stupanj uhranjenosti studenata u restoranima studentske prehrane. Ispitanici su bili studenti iz četiri hrvatska sveučilišna grada: Zagreba, Splita, Rijeke, i Osijeka, ukupno njih 2075, prosječne starosti 21, 7 godina.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
56/02
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Irena Colić-Barić
(mentor)