Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323859

Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji


Božović, Bojana
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323859 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji
(The bacteriological quality of raw fresh milk in Međimurje region)

Autori
Božović, Bojana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.04

Godina
2003

Stranica
151

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
svježe mlijeko; stajski uzorci; bakteriološka kakvoća
(raw milk; stable samples; bacteriological quality)

Sažetak
U ovom radu ispitivana je bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka proizvedenog na području Međimurske županije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
2M/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Božović, Bojana
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Božović, B. (2003) 'Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bo\v{z}ovi\'{c}, Bojana}, year = {2003}, pages = {151}, keywords = {svje\v{z}e mlijeko, stajski uzorci, bakteriolo\v{s}ka kakvo\'{c}a}, title = {Bakteriolo\v{s}ka kakvo\'{c}a sirovog svje\v{z}eg mlijeka u Me\djimurskoj \v{z}upaniji}, keyword = {svje\v{z}e mlijeko, stajski uzorci, bakteriolo\v{s}ka kakvo\'{c}a}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bo\v{z}ovi\'{c}, Bojana}, year = {2003}, pages = {151}, keywords = {raw milk, stable samples, bacteriological quality}, title = {The bacteriological quality of raw fresh milk in Me\djimurje region}, keyword = {raw milk, stable samples, bacteriological quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font