Pregled bibliografske jedinice broj: 323859
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 323859 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka u Međimurskoj županiji
(The bacteriological quality of raw fresh milk in Međimurje region)
Autori
Božović, Bojana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.04
Godina
2003
Stranica
151
Mentor
Petrak, Tomislav
Ključne riječi
svježe mlijeko; stajski uzorci; bakteriološka kakvoća
(raw milk; stable samples; bacteriological quality)
Sažetak
U ovom radu ispitivana je bakteriološka kakvoća sirovog svježeg mlijeka proizvedenog na području Međimurske županije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
2M/03
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Tomislav Petrak
(mentor)