Pregled bibliografske jedinice broj: 323745
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 323745 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa
(The production technology of frankfurters with addition of cheese or ketchup emulsion)
Autori
Zuber, Andreja-Đurica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
06.10
Godina
2003
Stranica
120
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
hrenovke sa sirom; hrenovke sa kečapom; mesna emulzija; obarene kobasice
(frankfurters with ketchup; frankfurters with cheese; meat emulsion; coked saisages)
Sažetak
Razrađena je nova ideja izrade emulzije sa sadržajem 30% sira ili kečapa, te ukomponiranja tako stvorene emulzije u mesnu emulziju hrenovki, a da pritom nije narušena početna struktura hrenovke.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
8M/03
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)