Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323745

Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa


Zuber, Andreja-Đurica
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323745 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa
(The production technology of frankfurters with addition of cheese or ketchup emulsion)

Autori
Zuber, Andreja-Đurica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.10

Godina
2003

Stranica
120

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
hrenovke sa sirom; hrenovke sa kečapom; mesna emulzija; obarene kobasice
(frankfurters with ketchup; frankfurters with cheese; meat emulsion; coked saisages)

Sažetak
Razrađena je nova ideja izrade emulzije sa sadržajem 30% sira ili kečapa, te ukomponiranja tako stvorene emulzije u mesnu emulziju hrenovki, a da pritom nije narušena početna struktura hrenovke.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
8M/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zuber, Andreja-Đurica
Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Zuber, A. (2003) 'Tehnološki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije kečapa', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Zuber, Andreja-\DJurica}, year = {2003}, pages = {120}, keywords = {hrenovke sa sirom, hrenovke sa ke\v{c}apom, mesna emulzija, obarene kobasice}, title = {Tehnolo\v{s}ki aspekti proizvodnje hrenovke uz dodatak emulzije sira ili emulzije ke\v{c}apa}, keyword = {hrenovke sa sirom, hrenovke sa ke\v{c}apom, mesna emulzija, obarene kobasice}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Zuber, Andreja-\DJurica}, year = {2003}, pages = {120}, keywords = {frankfurters with ketchup, frankfurters with cheese, meat emulsion, coked saisages}, title = {The production technology of frankfurters with addition of cheese or ketchup emulsion}, keyword = {frankfurters with ketchup, frankfurters with cheese, meat emulsion, coked saisages}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font