Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323580

Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema


Šišić, Ana
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323580 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema
(Physio-chemical characteristics of fat-based and fondant filling for making creams)

Autori
Šišić, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
04.07

Godina
2003

Stranica
51

Mentor
Karlović, Damir

Ključne riječi
masno punjenje; fondan punjenje; masti za punjenje
(fat-based filling; fondant filling; filling fats)

Sažetak
U ovom radu određivan je sadržaj čvrste faze masti tehnikom nuklearne magnetne rezonancije u uzorcima masti za punjenje: AKOFIL M, AKOLENO S i AKOFECT SE-U.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
70/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Karlović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šišić, Ana
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Šišić, A. (2003) 'Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}i\v{s}i\'{c}, Ana}, year = {2003}, pages = {51}, keywords = {masno punjenje, fondan punjenje, masti za punjenje}, title = {Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema}, keyword = {masno punjenje, fondan punjenje, masti za punjenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}i\v{s}i\'{c}, Ana}, year = {2003}, pages = {51}, keywords = {fat-based filling, fondant filling, filling fats}, title = {Physio-chemical characteristics of fat-based and fondant filling for making creams}, keyword = {fat-based filling, fondant filling, filling fats}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font