Pregled bibliografske jedinice broj: 323580
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 323580 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Fizikalno-kemijske karakteristike masnog i fondan punjenja za izradu krema
(Physio-chemical characteristics of fat-based and fondant filling for making creams)
Autori
Šišić, Ana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
04.07
Godina
2003
Stranica
51
Mentor
Karlović, Damir
Ključne riječi
masno punjenje; fondan punjenje; masti za punjenje
(fat-based filling; fondant filling; filling fats)
Sažetak
U ovom radu određivan je sadržaj čvrste faze masti tehnikom nuklearne magnetne rezonancije u uzorcima masti za punjenje: AKOFIL M, AKOLENO S i AKOFECT SE-U.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
70/03
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Damir Karlović
(mentor)