Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323578

Utjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa


Lokotar, Boris
Utjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323578 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa
(The influence of sort of fatness and emulsifier on senzorial characteristics of chicken pate produced of mechanically deboned meat)

Autori
Lokotar, Boris

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
10.07

Godina
2003

Stranica
71

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
mehanički otkošteno meso (MDM); emulgator; emulzija; pašteta
(mechanically deboned meat; emulsifier; emulsion; pate)

Sažetak
U proizvodnji paštete, uz korištenje mehanički otkoštenog mesa, kao osnovne sirovine, najčešće se mijenja vrsta masnoće kako bi se udovoljilo specifićnim zahtjevima obično vezanim uz različite vjerske barijere kod korištenja pojedinih vrsta namirnica životinjskog porijekla.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
68/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lokotar, Boris
Utjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Lokotar, B. (2003) 'Utjecaj vrste masnoće i emulgatora na senzorska svojstva kokošje paštete proizvedene iz mehanički otkoštenog mesa', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Lokotar, Boris}, year = {2003}, pages = {71}, keywords = {mehani\v{c}ki otko\v{s}teno meso (MDM), emulgator, emulzija, pa\v{s}teta}, title = {Utjecaj vrste masno\'{c}e i emulgatora na senzorska svojstva koko\v{s}je pa\v{s}tete proizvedene iz mehani\v{c}ki otko\v{s}tenog mesa}, keyword = {mehani\v{c}ki otko\v{s}teno meso (MDM), emulgator, emulzija, pa\v{s}teta}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Lokotar, Boris}, year = {2003}, pages = {71}, keywords = {mechanically deboned meat, emulsifier, emulsion, pate}, title = {The influence of sort of fatness and emulsifier on senzorial characteristics of chicken pate produced of mechanically deboned meat}, keyword = {mechanically deboned meat, emulsifier, emulsion, pate}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font