Pregled bibliografske jedinice broj: 323564
Utjecaj uvjeta maceracije na hlapljive sastojke vina Babić
Utjecaj uvjeta maceracije na hlapljive sastojke vina Babić, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 323564 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj uvjeta maceracije na hlapljive sastojke vina Babić
(The influence of maceration conditions on volatile compounds of Babić wine)
Autori
Gregurić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.05
Godina
2003
Stranica
54
Mentor
Banović, Mara
Ključne riječi
aroma; vino Babić; plinska kromatografija
(aroma; wine Babić; gas chromatography)
Sažetak
Svrha rada bila je proučiti utjecaj uvjeta maceracije na hlapljive sastojke crnog vina sorte Babić, položaj Bucavac.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
51/03