Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323421

Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna


Plazonić, Magdalena
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323421 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna
(The influence of extrusion cooking conditions on the qualities of corn flour extrudate)

Autori
Plazonić, Magdalena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.07

Godina
2003

Stranica
50

Mentor
Ježek, Damir

Ključne riječi
ekstruzija; kukuruzno brašno; indeks topljivosti; indeks vezanja vode
(extrusion cooking; corn flour; water absorption index; water solubility index)

Sažetak
U radu je ispitivan utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna i mogućnost primjene ekstrudata u proizvodnji miješanog kukuruznog kruha.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
60/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Ježek (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Plazonić, Magdalena
Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Plazonić, M. (2003) 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog brašna', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Plazoni\'{c}, Magdalena}, year = {2003}, pages = {50}, keywords = {ekstruzija, kukuruzno bra\v{s}no, indeks topljivosti, indeks vezanja vode}, title = {Utjecaj uvjeta ekstruzije na svojstva ekstrudata kukuruznog bra\v{s}na}, keyword = {ekstruzija, kukuruzno bra\v{s}no, indeks topljivosti, indeks vezanja vode}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Plazoni\'{c}, Magdalena}, year = {2003}, pages = {50}, keywords = {extrusion cooking, corn flour, water absorption index, water solubility index}, title = {The influence of extrusion cooking conditions on the qualities of corn flour extrudate}, keyword = {extrusion cooking, corn flour, water absorption index, water solubility index}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font