Pregled bibliografske jedinice broj: 323335
Funkcionalna hrana i prehrambeni dodaci - propisi za vježbe
Funkcionalna hrana i prehrambeni dodaci - propisi za vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2008
CROSBI ID: 323335 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Funkcionalna hrana i prehrambeni dodaci - propisi za vježbe
(Functional Foods and Supplements - Laboratory manual)
Autori
Banjari, Ines
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2008
Stranica
24
Ključne riječi
funkcionalna hrana; glikemijski indeks; željezo; pektin
(functional foods; glycemic index; iron; pectin)
Sažetak
Određivanje puferskog kapaciteta funkcionalne hrane ; određivanje količine NaCl, određivanje sadržaja kalcija i magnezija hrane, određivanje pektina, određivanje željeza, glikemijski indeks
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-0000000-0548 - Prehrana i životne navike u očuvanju zdravlja (Mandić, Milena, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Ines Banjari
(autor)