Pregled bibliografske jedinice broj: 323315
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 323315 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger
(Technological process of medium -life sausage production made according to manufacturer specification under trade mark Ivanečki jeger)
Autori
Bunić, Nedeljka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.04
Godina
2003
Stranica
56
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
Ivanečki jeger; proizvođačka specifikacija; kobasice; tehnološki proces
(Ivanečki jeger; manufacturer specification; sausage; technological process)
Sažetak
Ovaj rad sadrži opis tehnološkog procesa proizvodnje Ivanečkog jegera, rezultate motrenja nekih parametara procesa proizvodnje, ocjene kvalitete gotovog proizvoda i mikrobiološke kvalitete te rezultate fizikalno-kemijske analize: udjel vode, masti, proteina, polifosfata i nitrita.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
26/03
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)