Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323315

Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger


Bunić, Nedeljka
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323315 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger
(Technological process of medium -life sausage production made according to manufacturer specification under trade mark Ivanečki jeger)

Autori
Bunić, Nedeljka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
03.04

Godina
2003

Stranica
56

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
Ivanečki jeger; proizvođačka specifikacija; kobasice; tehnološki proces
(Ivanečki jeger; manufacturer specification; sausage; technological process)

Sažetak
Ovaj rad sadrži opis tehnološkog procesa proizvodnje Ivanečkog jegera, rezultate motrenja nekih parametara procesa proizvodnje, ocjene kvalitete gotovog proizvoda i mikrobiološke kvalitete te rezultate fizikalno-kemijske analize: udjel vode, masti, proteina, polifosfata i nitrita.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
26/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bunić, Nedeljka
Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bunić, N. (2003) 'Tehnološki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvođačkoj specifikaciji trgovačkog naziva Ivanečki jeger', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Buni\'{c}, Nedeljka}, year = {2003}, pages = {56}, keywords = {Ivane\v{c}ki jeger, proizvo\dja\v{c}ka specifikacija, kobasice, tehnolo\v{s}ki proces}, title = {Tehnolo\v{s}ki proces proizvodnje polutrajne kobasice po proizvo\dja\v{c}koj specifikaciji trgova\v{c}kog naziva Ivane\v{c}ki jeger}, keyword = {Ivane\v{c}ki jeger, proizvo\dja\v{c}ka specifikacija, kobasice, tehnolo\v{s}ki proces}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Buni\'{c}, Nedeljka}, year = {2003}, pages = {56}, keywords = {Ivane\v{c}ki jeger, manufacturer specification, sausage, technological process}, title = {Technological process of medium -life sausage production made according to manufacturer specification under trade mark Ivane\v{c}ki jeger}, keyword = {Ivane\v{c}ki jeger, manufacturer specification, sausage, technological process}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font