Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 323257

Tehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata


Lasić, Dalibor
Tehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 323257 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata
(Technological process of production of chicken frankfurters with and without sodium lactate)

Autori
Lasić, Dalibor

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.03

Godina
2003

Stranica
52

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
mesno tijesto; hrenovke; laktat; ovici
(meat dough; frankfurters; lactate; sleeves)

Sažetak
U ovom radu prikazana je shema suvremenog tehnološkog procesa proizvodnje pilećih hrenovki. Korišten je Na-laktat kao biološki konzervans odnosno regulator kiselosti. Svrha je bila usporediti pileće hrenovke sa Na-laktatom s hrenovkama koje ne sadrže Na-laktat.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
05/03



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lasić, Dalibor
Tehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Lasić, D. (2003) 'Tehnološki proces proizvodnje pilećih hrenovki sa i bez Na-laktata', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Lasi\'{c}, Dalibor}, year = {2003}, pages = {52}, keywords = {mesno tijesto, hrenovke, laktat, ovici}, title = {Tehnolo\v{s}ki proces proizvodnje pile\'{c}ih hrenovki sa i bez Na-laktata}, keyword = {mesno tijesto, hrenovke, laktat, ovici}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Lasi\'{c}, Dalibor}, year = {2003}, pages = {52}, keywords = {meat dough, frankfurters, lactate, sleeves}, title = {Technological process of production of chicken frankfurters with and without sodium lactate}, keyword = {meat dough, frankfurters, lactate, sleeves}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font