Pregled bibliografske jedinice broj: 322918
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 322918 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica
(Influence of starter cultures on the quality of fermented sausages)
Autori
Horvat, Mirjana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
2004
Stranica
76
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
starter kulture; fermentirane kobasice; organoleptika
(starter culture; fermented sausage and organoleptics)
Sažetak
U radu je ispitan utjecaj i interakcija osnovnih i pomoćnih sirovina, te procesa proizvodnje na mehanizam i dinamiku fizikalnih, kemijskih i mikrobioloških promjena, te je utvrđena opravdanost korištenja starter kultura.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
4M/04
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)