Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322918

Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica


Horvat, Mirjana
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322918 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica
(Influence of starter cultures on the quality of fermented sausages)

Autori
Horvat, Mirjana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2004

Stranica
76

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
starter kulture; fermentirane kobasice; organoleptika
(starter culture; fermented sausage and organoleptics)

Sažetak
U radu je ispitan utjecaj i interakcija osnovnih i pomoćnih sirovina, te procesa proizvodnje na mehanizam i dinamiku fizikalnih, kemijskih i mikrobioloških promjena, te je utvrđena opravdanost korištenja starter kultura.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
4M/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Horvat, Mirjana
Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Horvat, M. (2004) 'Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Horvat, Mirjana}, year = {2004}, pages = {76}, keywords = {starter kulture, fermentirane kobasice, organoleptika}, title = {Utjecaj starter kultura na kvalitetu trajnih kobasica}, keyword = {starter kulture, fermentirane kobasice, organoleptika}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Horvat, Mirjana}, year = {2004}, pages = {76}, keywords = {starter culture, fermented sausage and organoleptics}, title = {Influence of starter cultures on the quality of fermented sausages}, keyword = {starter culture, fermented sausage and organoleptics}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font