Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322916

Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki


Begić, Vlasta
Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322916 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki
(Effect of the pasteurization and post-processing pasteurization on shelf life of vacuum packed frankfurters)

Autori
Begić, Vlasta

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2004

Stranica
131

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
hrenovka; naknadna pasterizacija; održivost; vakuum pakiranje
(frankfurters; post-processing pasteurization; shelf life; vacuum atmosphere)

Sažetak
U radu je istražen utjecaj toplinske obrade i naknadne pasterizacije na održivost vakuumiranih hrenovki tijekom skladištenja na temperaturama od 3, 12 i 17&ordm ; C.Naknadno pasteriziranim vakuumiranim hrenovkama moguće je produžiti održivost obzirom na toplinski obrađene vakuumirane hrenovke prema spomenutim temperaturama od 1, 6, 2 do 2, 5 puta.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
2M/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Begić, Vlasta
Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Begić, V. (2004) 'Održivost toplinski obrađenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Begi\'{c}, Vlasta}, year = {2004}, pages = {131}, keywords = {hrenovka, naknadna pasterizacija, odr\v{z}ivost, vakuum pakiranje}, title = {Odr\v{z}ivost toplinski obra\djenih i naknadno pasteriziranih vakuumiranih hrenovki}, keyword = {hrenovka, naknadna pasterizacija, odr\v{z}ivost, vakuum pakiranje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Begi\'{c}, Vlasta}, year = {2004}, pages = {131}, keywords = {frankfurters, post-processing pasteurization, shelf life, vacuum atmosphere}, title = {Effect of the pasteurization and post-processing pasteurization on shelf life of vacuum packed frankfurters}, keyword = {frankfurters, post-processing pasteurization, shelf life, vacuum atmosphere}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font