Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322788

Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica


Nežak, Jadranko
Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322788 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica
(The effect of casing and starter cultures on ripening process and quality of fermented sausages)

Autori
Nežak, Jadranko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2004

Stranica
26

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
fermentirane kibasice; fizikalo-kemijske i mikrobiološke promjene; ovitci; starter kulture
(casing; fermented sausages; starter cultures)

Sažetak
Ovim radom prikazan je utjecaj dviju različitih starter kultura mikroorganizama i dva različita umjetna ovitka proizvedena na prirodnoj osnovi na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica. Tijekom proizvodnog procesa praćene su mikroklimatske, fizikalno-kemijske i mikrobiološke promjene na uzorcima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
9M/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jadranko Nežak (autor)

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Nežak, Jadranko
Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Nežak, J. (2004) 'Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ne\v{z}ak, Jadranko}, year = {2004}, pages = {26}, keywords = {fermentirane kibasice, fizikalo-kemijske i mikrobiolo\v{s}ke promjene, ovitci, starter kulture}, title = {Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica}, keyword = {fermentirane kibasice, fizikalo-kemijske i mikrobiolo\v{s}ke promjene, ovitci, starter kulture}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ne\v{z}ak, Jadranko}, year = {2004}, pages = {26}, keywords = {casing, fermented sausages, starter cultures}, title = {The effect of casing and starter cultures on ripening process and quality of fermented sausages}, keyword = {casing, fermented sausages, starter cultures}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font