Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322447

Mogučnost zamjene želatine u plastično-elastičnoj karameli sa modificiranim škrobom


Sečen, Iva
Mogučnost zamjene želatine u plastično-elastičnoj karameli sa modificiranim škrobom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322447 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mogučnost zamjene želatine u plastično-elastičnoj karameli sa modificiranim škrobom
(The possibility of replaceing animal gelatin with modofoed starches in toffee chew)

Autori
Sečen, Iva

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
06.10

Godina
2004

Stranica
47

Mentor
Karlović, Damir

Ključne riječi
škrob; aditivi; plestično-elastične karamele; želatina
(starch; additives; toffee chew; animal gelatin)

Sažetak
Cilj ovog rada bio je pokazati mogućnost zamjene želatine modificiranim škrobovima u plastično-elastičnoj karameli zbog potrebnog opreza u korištenju želatine životinjskog porijekla, zbog pojave bolesti kravljeg ludila.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
123/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Karlović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sečen, Iva
Mogučnost zamjene želatine u plastično-elastičnoj karameli sa modificiranim škrobom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Sečen, I. (2004) 'Mogučnost zamjene želatine u plastično-elastičnoj karameli sa modificiranim škrobom', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Se\v{c}en, Iva}, year = {2004}, pages = {47}, keywords = {\v{s}krob, aditivi, plesti\v{c}no-elasti\v{c}ne karamele, \v{z}elatina}, title = {Mogu\v{c}nost zamjene \v{z}elatine u plasti\v{c}no-elasti\v{c}noj karameli sa modificiranim \v{s}krobom}, keyword = {\v{s}krob, aditivi, plesti\v{c}no-elasti\v{c}ne karamele, \v{z}elatina}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Se\v{c}en, Iva}, year = {2004}, pages = {47}, keywords = {starch, additives, toffee chew, animal gelatin}, title = {The possibility of replaceing animal gelatin with modofoed starches in toffee chew}, keyword = {starch, additives, toffee chew, animal gelatin}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font