Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322371

Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa


Špoljarec, Mihaela
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322371 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa
(Shelf-life of marinated fresh pork meat)

Autori
Špoljarec, Mihaela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.07

Godina
2004

Stranica
66

Mentor
Šatović, Viktor

Ključne riječi
marinada; svježe svinjsko meso; trajnost
(marinade; fresh pork meat; shelf-life)

Sažetak
U ovom radu opisan je proces mariniranja svježeg svinjskog mesa (lopatica i vratina, metode i rezultati mikrobioloških analiza, kemijskih analiza (mjerenje pH vrijednosti) te organoleptičke ocjene gotovog proizvoda statistički obrađene (ANOVA)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
104/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Viktor Šatović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Špoljarec, Mihaela
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Špoljarec, M. (2004) 'Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}poljarec, Mihaela}, year = {2004}, pages = {66}, keywords = {marinada, svje\v{z}e svinjsko meso, trajnost}, title = {Odr\v{z}ivost mariniranog svje\v{z}eg svinjskog mesa}, keyword = {marinada, svje\v{z}e svinjsko meso, trajnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{S}poljarec, Mihaela}, year = {2004}, pages = {66}, keywords = {marinade, fresh pork meat, shelf-life}, title = {Shelf-life of marinated fresh pork meat}, keyword = {marinade, fresh pork meat, shelf-life}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font