Pregled bibliografske jedinice broj: 322371
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 322371 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Održivost mariniranog svježeg svinjskog mesa
(Shelf-life of marinated fresh pork meat)
Autori
Špoljarec, Mihaela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
14.07
Godina
2004
Stranica
66
Mentor
Šatović, Viktor
Ključne riječi
marinada; svježe svinjsko meso; trajnost
(marinade; fresh pork meat; shelf-life)
Sažetak
U ovom radu opisan je proces mariniranja svježeg svinjskog mesa (lopatica i vratina, metode i rezultati mikrobioloških analiza, kemijskih analiza (mjerenje pH vrijednosti) te organoleptičke ocjene gotovog proizvoda statistički obrađene (ANOVA)
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
104/04
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Viktor Šatović
(mentor)