Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322079

Senzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje


Hreljak, Helena
Senzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322079 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Senzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje
(Sensory analysis of Istrian dry ham of varying maturity and manner of production)

Autori
Hreljak, Helena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.07

Godina
2004

Stranica
40

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
Istarski pršut; senzorska analiza
(Istrian dry ham; sensory analysis)

Sažetak
Cilj rada bio je primijeniti metodu deskriptivne analize za sirove šunke temeljenu na sedam obilježja u uočavanju razlika između Istarskih pršuta različite zrelosti i proizvodnje, te utvrditi u kojem je stadiju zrelosti Istarski pršut najbolje plasirati na tržište.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
103/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Hreljak, Helena
Senzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Hreljak, H. (2004) 'Senzorska analiza Istarskog pršuta različite zrelosti i tipa proizvodnje', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Hreljak, Helena}, year = {2004}, pages = {40}, keywords = {Istarski pr\v{s}ut, senzorska analiza}, title = {Senzorska analiza Istarskog pr\v{s}uta razli\v{c}ite zrelosti i tipa proizvodnje}, keyword = {Istarski pr\v{s}ut, senzorska analiza}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Hreljak, Helena}, year = {2004}, pages = {40}, keywords = {Istrian dry ham, sensory analysis}, title = {Sensory analysis of Istrian dry ham of varying maturity and manner of production}, keyword = {Istrian dry ham, sensory analysis}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font