Pregled bibliografske jedinice broj: 322064
Utjecaj broja okretaja mješalice na homogenost višekomponentnih smjesa
Utjecaj broja okretaja mješalice na homogenost višekomponentnih smjesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 322064 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj broja okretaja mješalice na homogenost višekomponentnih smjesa
(The influence of the rotation speed on a two-part mixture homogeneity)
Autori
Basta, Maja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
18.06
Godina
2004
Stranica
49
Mentor
Bauman, Ingrid
Ključne riječi
miješanje; praškasti i zrnati materijali;
(mixing; powder and granulated materials;)
Sažetak
Svrha ovog rada bila je ispitati utjecaj velike razlike u veličini čestica na homogenost dvokomponentne smjese, te odrediti optimalno vrijeme miješanja s obzirom na različitu zastupljenost pojedinih komponenata u smjesi i različiti broj okretaja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Biotehnologija
Napomena
96/04
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Ingrid Bauman
(mentor)