Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 322047

Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut


Markotić, Darko
Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 322047 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut
(Differences in physical and chemical properties of products type dry-cured ham)

Autori
Markotić, Darko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
13.07

Godina
2004

Stranica
43

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
dalmatinski pršut; fermentacija; soljenje; svinjsko meso
(Dalmatian dry-cured ham; fermentation process; salting pork meat)

Sažetak
Cilj rada bio je odrediti razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima uzoraka pršuta proizvedenih u PPK Karlovačkoj mesnoj industriji d.d., Karlovac, MIB Pivac d.o.o., Vrgorac i Viterbo, Italija.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
90/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Markotić, Darko
Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Markotić, D. (2004) 'Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pršut', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Markoti\'{c}, Darko}, year = {2004}, pages = {43}, keywords = {dalmatinski pr\v{s}ut, fermentacija, soljenje, svinjsko meso}, title = {Razlike u fizikalno-kemijskim svojstvima proizvoda tipa pr\v{s}ut}, keyword = {dalmatinski pr\v{s}ut, fermentacija, soljenje, svinjsko meso}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Markoti\'{c}, Darko}, year = {2004}, pages = {43}, keywords = {Dalmatian dry-cured ham, fermentation process, salting pork meat}, title = {Differences in physical and chemical properties of products type dry-cured ham}, keyword = {Dalmatian dry-cured ham, fermentation process, salting pork meat}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font