Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321956

Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom


Matić, Ivana
Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321956 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom
(The temperatures of phase transition of model systems of whey proteins fractions which were treated with high pressure)

Autori
Matić, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.06

Godina
2004

Stranica
80

Mentor
Lelas, Vesna

Ključne riječi
proteini sirutke; visoki tlak; denaturacija; temperature faznih promjena; diferencijalna termička analiza
(whey proteins; high pressure; denaturation; temperatures of phase transition; differential thermal analysis)

Sažetak
Svrha ovog rada bila je odrediti diferencijalnom termičkom analizom temperature faznih promjena 10%-tnih suspenzija proteina sirutke koji su tretirani visokim tlakom od 300-600 MPa u vremenu od 5 i 10 minuta.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
68/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Lelas (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Matić, Ivana
Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Matić, I. (2004) 'Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mati\'{c}, Ivana}, year = {2004}, pages = {80}, keywords = {proteini sirutke, visoki tlak, denaturacija, temperature faznih promjena, diferencijalna termi\v{c}ka analiza}, title = {Temperature faznih promjena suspenzija proteina sirutke tretiranih visokim tlakom}, keyword = {proteini sirutke, visoki tlak, denaturacija, temperature faznih promjena, diferencijalna termi\v{c}ka analiza}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mati\'{c}, Ivana}, year = {2004}, pages = {80}, keywords = {whey proteins, high pressure, denaturation, temperatures of phase transition, differential thermal analysis}, title = {The temperatures of phase transition of model systems of whey proteins fractions which were treated with high pressure}, keyword = {whey proteins, high pressure, denaturation, temperatures of phase transition, differential thermal analysis}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font