Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321942

Važnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi


Čapo, Ivona
Važnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321942 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Važnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi
(The importance of water chilling method for preserving quality of poultry meat)

Autori
Čapo, Ivona

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.06

Godina
2004

Stranica
68

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
broj bakterija; izolacija i identifikacija; istostrujno vodeno hlađenje
(bacterial counter; counter water chilling; bacterial isolation and detection)

Sažetak
U ovom radu određivao se broj i vrst bakterija tijekom procesa istostrujnog vodenog hlađenja. Rezultati su statistički obrađeni, korištena je metoda deskriptivne analize te metoda linearne regresije. Rezultati su pokazali povećan broj bakterija u 14 sati u usporedbi s brojem bakterija u 7 sati. Najčešće izolirana vrsta roda je Escherichia coli.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
66/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Čapo, Ivona
Važnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Čapo, I. (2004) 'Važnost metode vodenog hlađenja za očuvanje kvalitete mesa peradi', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}apo, Ivona}, year = {2004}, pages = {68}, keywords = {broj bakterija, izolacija i identifikacija, istostrujno vodeno hla\djenje}, title = {Va\v{z}nost metode vodenog hla\djenja za o\v{c}uvanje kvalitete mesa peradi}, keyword = {broj bakterija, izolacija i identifikacija, istostrujno vodeno hla\djenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}apo, Ivona}, year = {2004}, pages = {68}, keywords = {bacterial counter, counter water chilling, bacterial isolation and detection}, title = {The importance of water chilling method for preserving quality of poultry meat}, keyword = {bacterial counter, counter water chilling, bacterial isolation and detection}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font