Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321869

Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota)


Peters, Sanja
Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321869 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota)
(Biotransformations of 3, 4-dimethylacetophenone by baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) and carrot root (Daucus carota) cells)

Autori
Peters, Sanja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
12.07

Godina
2004

Stranica
44

Mentor
Vorkapić-Furač, Jasna

Ključne riječi
biotransformacije; 3; 4-dimetilacetofenon; pekarski kvasac (Saccharomyces cerevisiae); mrkva (Daucus carota)
(baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae); carrot root (Daucus carota))

Sažetak
U radu su izvedene biotransformacije spoja 3, 4-dimetilacetofenona komercijalnim pekarskim kvascem (Saccharomyces cerevisiae) u vodenom mediju uz dodatak glukoze i organskom otapalu (petroleter) te svježim korijenom mrkve (Daucus carota) u vodi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija

Napomena
73/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Vorkapić-Furač (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Peters, Sanja
Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Peters, S. (2004) 'Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota)', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Peters, Sanja}, year = {2004}, pages = {44}, keywords = {biotransformacije, 3, 4-dimetilacetofenon, pekarski kvasac (Saccharomyces cerevisiae), mrkva (Daucus carota)}, title = {Biotransformacije 3, 4-dimetilacetofenona u stanicama pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) i korijena mrkve (Daucus carota)}, keyword = {biotransformacije, 3, 4-dimetilacetofenon, pekarski kvasac (Saccharomyces cerevisiae), mrkva (Daucus carota)}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Peters, Sanja}, year = {2004}, pages = {44}, keywords = {baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae), carrot root (Daucus carota)}, title = {Biotransformations of 3, 4-dimethylacetophenone by baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) and carrot root (Daucus carota) cells}, keyword = {baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae), carrot root (Daucus carota)}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font