Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321862

Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva


Bošnjak, Krešimir
Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321862 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva
(Effects of freezing on the properties of the rolls)

Autori
Bošnjak, Krešimir

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.06

Godina
2004

Stranica
45

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
tijesto; smrzavanje; fermentirano tijesto; nefermentirano tijesto
(dough; freezing; fermented dough; unfermented dough)

Sažetak
Cilj rada bio je odrediti najpovoljnije uvjete smrzavanja za nefermentirana, djelomićno fermentirana i fermentirana peciva, ocijeniti promjene koje nastaju kao posljedica smrzavanja i skladištenja istih, te naći najpogodniji način proizvodnje peciva s tehnološkog i ekonomskog stajališta.Uzorci s najmanje izraženim promjenama koje nastaju kao posljedica smrzavanja su nefermentirani uzorci, slijede djelomićno fermentirani, pa potpuno fermentirani.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
71/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)

Avatar Url Krešimir Bošnjak (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bošnjak, Krešimir
Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bošnjak, K. (2004) 'Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bo\v{s}njak, Kre\v{s}imir}, year = {2004}, pages = {45}, keywords = {tijesto, smrzavanje, fermentirano tijesto, nefermentirano tijesto}, title = {Utjecaj smrzavanja na svojstva peciva}, keyword = {tijesto, smrzavanje, fermentirano tijesto, nefermentirano tijesto}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bo\v{s}njak, Kre\v{s}imir}, year = {2004}, pages = {45}, keywords = {dough, freezing, fermented dough, unfermented dough}, title = {Effects of freezing on the properties of the rolls}, keyword = {dough, freezing, fermented dough, unfermented dough}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font