Pregled bibliografske jedinice broj: 321786
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 321786 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa
(Hygienical aspect of production in a small craft's meat processing objects)
Autori
Di Brita, Giovanna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.06
Godina
2004
Stranica
48
Mentor
Petrak, Tomislav
Ključne riječi
meso; higijena; mikrobiološka ispravnost
(meat; hygiene; microbiological property)
Sažetak
Cilj rada bio je ispitivanje mikrobiološke ispravnosti polugotovih mesnih jela koja se prije uporabe toplinski obrađuju, te polutrajnih kobasica u obrtničkim objektima za preradu mesa na području grada Ogulina.Rezultati su bili zadovoljavajući u 85, 6% uzoraka
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
59/04
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Tomislav Petrak
(mentor)