Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321786

Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa


Di Brita, Giovanna
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321786 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa
(Hygienical aspect of production in a small craft's meat processing objects)

Autori
Di Brita, Giovanna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.06

Godina
2004

Stranica
48

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
meso; higijena; mikrobiološka ispravnost
(meat; hygiene; microbiological property)

Sažetak
Cilj rada bio je ispitivanje mikrobiološke ispravnosti polugotovih mesnih jela koja se prije uporabe toplinski obrađuju, te polutrajnih kobasica u obrtničkim objektima za preradu mesa na području grada Ogulina.Rezultati su bili zadovoljavajući u 85, 6% uzoraka

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
59/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Di Brita, Giovanna
Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Di Brita, G. (2004) 'Higijenski aspekti proizvodnje u obrtničkim objektima za preradu mesa', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Di Brita, Giovanna}, year = {2004}, pages = {48}, keywords = {meso, higijena, mikrobiolo\v{s}ka ispravnost}, title = {Higijenski aspekti proizvodnje u obrtni\v{c}kim objektima za preradu mesa}, keyword = {meso, higijena, mikrobiolo\v{s}ka ispravnost}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Di Brita, Giovanna}, year = {2004}, pages = {48}, keywords = {meat, hygiene, microbiological property}, title = {Hygienical aspect of production in a small craft's meat processing objects}, keyword = {meat, hygiene, microbiological property}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font