Pregled bibliografske jedinice broj: 321614
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 321614 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata
(The influence of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates)
Autori
Milinković, Lana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
28.04
Godina
2004
Stranica
64
Mentor
Ježek, Damir
Ključne riječi
aroma; vinski destilat; destilacija
(flavour; wine distillate; distillation)
Sažetak
Svrha ovog rada bila je napraviti objektivnu procjenu utjecaja različitih načina destilacije (rektifikacije i dvostruke destilacije u alambiku) na aromu vinskih destilata.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
28/04