Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321614

Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata


Milinković, Lana
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321614 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata
(The influence of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates)

Autori
Milinković, Lana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
28.04

Godina
2004

Stranica
64

Mentor
Ježek, Damir

Ključne riječi
aroma; vinski destilat; destilacija
(flavour; wine distillate; distillation)

Sažetak
Svrha ovog rada bila je napraviti objektivnu procjenu utjecaja različitih načina destilacije (rektifikacije i dvostruke destilacije u alambiku) na aromu vinskih destilata.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
28/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Ježek (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Milinković, Lana
Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Milinković, L. (2004) 'Utjecaj različitih načina destilacije na profil arome vinskih destilata', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Milinkovi\'{c}, Lana}, year = {2004}, pages = {64}, keywords = {aroma, vinski destilat, destilacija}, title = {Utjecaj razli\v{c}itih na\v{c}ina destilacije na profil arome vinskih destilata}, keyword = {aroma, vinski destilat, destilacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Milinkovi\'{c}, Lana}, year = {2004}, pages = {64}, keywords = {flavour, wine distillate, distillation}, title = {The influence of various distillation techniques on flavour profile of wine distillates}, keyword = {flavour, wine distillate, distillation}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font