Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321611

Uzroci razdvajanja kod čokoladiranih vafel proizvoda


Janžić, Martina
Uzroci razdvajanja kod čokoladiranih vafel proizvoda, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321611 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Uzroci razdvajanja kod čokoladiranih vafel proizvoda
(Causes of splitting chocolate cream wafers)

Autori
Janžić, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
15.03

Godina
2004

Stranica
59

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
čokoladna napolitanka; "zijevanje"; količina vode; aw; relativna vlažnost zraka
(chocolate cream wafer; splitting wafers; ammount of water; water activity; relative humidity of the air)

Sažetak
Osnovni cilj rada bio je ustanoviti kako količina i aktivitet vode (aw) u proizvodu, te relativna vlažnost zraka utječu na danas poznate i vrlo prisutne probleme u konditorskoj industriji, a to su pucanje i razdvajanje vafel proizvoda, koje se tehnološkom terminologijom naziva "zijevanje".

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
26/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Janžić, Martina
Uzroci razdvajanja kod čokoladiranih vafel proizvoda, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Janžić, M. (2004) 'Uzroci razdvajanja kod čokoladiranih vafel proizvoda', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Jan\v{z}i\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {59}, keywords = {\v{c}okoladna napolitanka, "zijevanje", koli\v{c}ina vode, aw, relativna vla\v{z}nost zraka}, title = {Uzroci razdvajanja kod \v{c}okoladiranih vafel proizvoda}, keyword = {\v{c}okoladna napolitanka, "zijevanje", koli\v{c}ina vode, aw, relativna vla\v{z}nost zraka}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Jan\v{z}i\'{c}, Martina}, year = {2004}, pages = {59}, keywords = {chocolate cream wafer, splitting wafers, ammount of water, water activity, relative humidity of the air}, title = {Causes of splitting chocolate cream wafers}, keyword = {chocolate cream wafer, splitting wafers, ammount of water, water activity, relative humidity of the air}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font