Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321596

Određivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama


Durak, Jasna
Određivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321596 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama
(Determining property of Dalmatian dry-cured ham and physical and chemical properties)

Autori
Durak, Jasna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
14.01

Godina
2004

Stranica
78

Mentor
Petrak, Tomislav

Ključne riječi
svinjsko meso; dalmatinski pršut; fermentacija; mišić; impedancija
(pork-meat; Dalmatian dry-cured ham; fermentation process; muscle; impedance)

Sažetak
Cilj rada bio je određivanje bioelektričke impedancije dalmatinskog pršuta i njegova fizikalno-kemijska analiza.Rezultati mjerenja bioelektričke impedancije pokazali su razlike u mjerenjima uzdužno/poprečne impedancije i faznog kuta na različitim frekvencijama. Rezultati mjerenja modula impedancije najbolji su na frekvencijama od 15 do 20 kHz.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
19/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Petrak (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Durak, Jasna
Određivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Durak, J. (2004) 'Određivanje svojstva dalmatinskog pršuta fizikalno-kemijskim i bioelektričnim analizama', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Durak, Jasna}, year = {2004}, pages = {78}, keywords = {svinjsko meso, dalmatinski pr\v{s}ut, fermentacija, mi\v{s}i\'{c}, impedancija}, title = {Odre\djivanje svojstva dalmatinskog pr\v{s}uta fizikalno-kemijskim i bioelektri\v{c}nim analizama}, keyword = {svinjsko meso, dalmatinski pr\v{s}ut, fermentacija, mi\v{s}i\'{c}, impedancija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Durak, Jasna}, year = {2004}, pages = {78}, keywords = {pork-meat, Dalmatian dry-cured ham, fermentation process, muscle, impedance}, title = {Determining property of Dalmatian dry-cured ham and physical and chemical properties}, keyword = {pork-meat, Dalmatian dry-cured ham, fermentation process, muscle, impedance}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font