Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321471

Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna


Nöthig, Tatjana
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321471 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna
(The influence of fungal α -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour)

Autori
Nöthig, Tatjana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
04.02

Godina
2004

Stranica
41

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
fungalni broj padanja; amilolitički enzimi; enzimatska aktivnost brašna
(fungal falling number method; wheat flour)

Sažetak
Da bi se odredila količina fungalne α - amilaze koja se dodaje u brašna sa niskom amilolitičkom aktivnošću, trebalo je razviti metodu koja može mjeriti aktivnost i cerealne i fungalne amilaze.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
14/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Nöthig, Tatjana
Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Nöthig, T. (2004) 'Utjecaj fungalne α -amilaze na amilolitičku aktivnost i pecivu kakvoću brašna', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {N\"{o}thig, Tatjana}, year = {2004}, pages = {41}, keywords = {fungalni broj padanja, amiloliti\v{c}ki enzimi, enzimatska aktivnost bra\v{s}na}, title = {Utjecaj fungalne and \#945; -amilaze na amiloliti\v{c}ku aktivnost i pecivu kakvo\'{c}u bra\v{s}na}, keyword = {fungalni broj padanja, amiloliti\v{c}ki enzimi, enzimatska aktivnost bra\v{s}na}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {N\"{o}thig, Tatjana}, year = {2004}, pages = {41}, keywords = {fungal falling number method, wheat flour}, title = {The influence of fungal and \#945; -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour}, keyword = {fungal falling number method, wheat flour}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font