Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321464

Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton


Sipina, Maja
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321464 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton
(Chemical changes during the extrusion process-ß-lactones)

Autori
Sipina, Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2004

Stranica
38

Mentor
Kovaček, Damir

Ključne riječi
ekstruzija; proteini; laktoni; molekularno modeliranje; FTIR spektroskopija
(extrusion; proteins; lactones; molecular modelling; FTIR spectroscopy)

Sažetak
U radu je razvijen model za proučavanje i interpretaciju nastanka esterske veze unutar strukture ß-laktona u proteinima pšenične krupice tijekom procesa ekstruzije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Biotehnologija

Napomena
12/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Damir Kovaček (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sipina, Maja
Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Sipina, M. (2004) 'Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Sipina, Maja}, year = {2004}, pages = {38}, keywords = {ekstruzija, proteini, laktoni, molekularno modeliranje, FTIR spektroskopija}, title = {Kemijske promjene tijekom postupka ekstruzije-ß-lakton}, keyword = {ekstruzija, proteini, laktoni, molekularno modeliranje, FTIR spektroskopija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Sipina, Maja}, year = {2004}, pages = {38}, keywords = {extrusion, proteins, lactones, molecular modelling, FTIR spectroscopy}, title = {Chemical changes during the extrusion process-ß-lactones}, keyword = {extrusion, proteins, lactones, molecular modelling, FTIR spectroscopy}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font