Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321243

Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina


Bukovšek, Marina
Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321243 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina
(The influence of aeration on aroma compounds in Babić wine)

Autori
Bukovšek, Marina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
2004

Stranica
54

Mentor
Banović, Mara

Ključne riječi
crno vino; aeracija; aroma; otopljeni kisik; plinska kromatografija
(red wine; aeration; aroma dissolved oxygen; gas chromatography)

Sažetak
Cilj rada bio je ukazati na to kakav utjecaj ima kontrolirana oksigenacija, u ovom slučaju aeracija, na tvari arome u mladom crnom vinu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
1/04



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bukovšek, Marina
Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bukovšek, M. (2004) 'Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bukov\v{s}ek, Marina}, year = {2004}, pages = {54}, keywords = {crno vino, aeracija, aroma, otopljeni kisik, plinska kromatografija}, title = {Utjecaj aeracije na tvari arome crnog vina}, keyword = {crno vino, aeracija, aroma, otopljeni kisik, plinska kromatografija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bukov\v{s}ek, Marina}, year = {2004}, pages = {54}, keywords = {red wine, aeration, aroma dissolved oxygen, gas chromatography}, title = {The influence of aeration on aroma compounds in Babi\'{c} wine}, keyword = {red wine, aeration, aroma dissolved oxygen, gas chromatography}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font