Pregled bibliografske jedinice broj: 321121
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane, 2005., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 321121 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane
(The influence of storage temperature changes on some aspects of preservation and quality of frozen food)
Autori
Herceg, Milenko
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
21.01
Godina
2005
Stranica
85
Mentor
Đaković, Zorislav
Ključne riječi
zamrznuta hrana; brzina zamrzavanja; kvaliteta; odmrzavanje; skladištenje
(frozen food; freezing rate; quality; thawing; storage;)
Sažetak
Proučene su promjene u strukturi i izgledu djelomično ili potpuno odmrznute hrane, vezane uz njenu održivost i kvalitetu, na temelju snimki dobivenih optičkim i elektronskim mikroskopom.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
2M/05
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb