Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321121

Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane


Herceg, Milenko
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane, 2005., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321121 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane
(The influence of storage temperature changes on some aspects of preservation and quality of frozen food)

Autori
Herceg, Milenko

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
21.01

Godina
2005

Stranica
85

Mentor
Đaković, Zorislav

Ključne riječi
zamrznuta hrana; brzina zamrzavanja; kvaliteta; odmrzavanje; skladištenje
(frozen food; freezing rate; quality; thawing; storage;)

Sažetak
Proučene su promjene u strukturi i izgledu djelomično ili potpuno odmrznute hrane, vezane uz njenu održivost i kvalitetu, na temelju snimki dobivenih optičkim i elektronskim mikroskopom.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
2M/05



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Zorislav Đaković (mentor)

Avatar Url Milenko Herceg (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Herceg, Milenko
Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane, 2005., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Herceg, M. (2005) 'Utjecaj promjene temperature skladištenja na neke aspekte održivosti i kvalitete zamrznute hrane', magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Herceg, Milenko}, year = {2005}, pages = {85}, keywords = {zamrznuta hrana, brzina zamrzavanja, kvaliteta, odmrzavanje, skladi\v{s}tenje}, title = {Utjecaj promjene temperature skladi\v{s}tenja na neke aspekte odr\v{z}ivosti i kvalitete zamrznute hrane}, keyword = {zamrznuta hrana, brzina zamrzavanja, kvaliteta, odmrzavanje, skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Herceg, Milenko}, year = {2005}, pages = {85}, keywords = {frozen food, freezing rate, quality, thawing, storage, }, title = {The influence of storage temperature changes on some aspects of preservation and quality of frozen food}, keyword = {frozen food, freezing rate, quality, thawing, storage, }, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font