Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 321051

Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004.


Čustić, Edita
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004., 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 321051 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004.
(Physicaly-chemical and technological properties of 2004 winter wheat)

Autori
Čustić, Edita

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.07

Godina
2005

Stranica
47

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
ozima pšenica; gluten; peciva svojstva
(baking properties; gluten; winter wheat)

Sažetak
U radu su ispitivana fizikalno- kemijska i tehnološka svojstva sorata ozime pšenice žetve 2004. godine. Peciva svojstva brašna ispitana su probnim pečenjem, a za određivanje kvalitete kruha ispitana su i organoleptička svojstva. Rezultati pokazuju da sorte uzgojene na zagrebačkom području zadovoljavaju zahtjevima pekarske industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
67/05



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Čustić, Edita
Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004., 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Čustić, E. (2005) 'Fizikalno-kemijska i tehnološka svojstva pšenica iz sortnih pokusa žetve 2004.', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}usti\'{c}, Edita}, year = {2005}, pages = {47}, keywords = {ozima p\v{s}enica, gluten, peciva svojstva}, title = {Fizikalno-kemijska i tehnolo\v{s}ka svojstva p\v{s}enica iz sortnih pokusa \v{z}etve 2004.}, keyword = {ozima p\v{s}enica, gluten, peciva svojstva}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}usti\'{c}, Edita}, year = {2005}, pages = {47}, keywords = {baking properties, gluten, winter wheat}, title = {Physicaly-chemical and technological properties of 2004 winter wheat}, keyword = {baking properties, gluten, winter wheat}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font