Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 320712

Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004


Čečuk, Božena
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 320712 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004
(Baking properties of 2004 winter wheat)

Autori
Čečuk, Božena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
22.09

Godina
2005

Stranica
46

Mentor
Ćurić, Duška

Ključne riječi
gluten; peciva svojstva; ozima pšenica
(baking properties; gluten; winter wheat)

Sažetak
U ovom radu ispitana su peciva svojstva brašna ozime pšenice žetve 2004. Na području Osijeka zasijano je 19 kultura ozime pšenice, Divana kao sorta poboljšivač, Žitarka kao krušna sorta i Sana kao krušna sorta varijabilne kakvoće.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
98/05



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Duška Ćurić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Čečuk, Božena
Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Čečuk, B. (2005) 'Peciva svojstva brašna ozimih pšenica žetve 2004', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}e\v{c}uk, Bo\v{z}ena}, year = {2005}, pages = {46}, keywords = {gluten, peciva svojstva, ozima p\v{s}enica}, title = {Peciva svojstva bra\v{s}na ozimih p\v{s}enica \v{z}etve 2004}, keyword = {gluten, peciva svojstva, ozima p\v{s}enica}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}e\v{c}uk, Bo\v{z}ena}, year = {2005}, pages = {46}, keywords = {baking properties, gluten, winter wheat}, title = {Baking properties of 2004 winter wheat}, keyword = {baking properties, gluten, winter wheat}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font