Pregled bibliografske jedinice broj: 320552
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 320552 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj aktiviteta vode i ostalih čimbenika na održivost žele bombona
(Influence of water activity and other factors on viability of jelly)
Autori
Vrcelj, Renata
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
10.11
Godina
2005
Stranica
58
Mentor
Karlović, Damir
Ključne riječi
žele bombon; senzorska procjena; aktivitet vode
(jelly; sensory analyses; water activity; water content)
Sažetak
Osnovni cilj rada bio je ustanoviti kako starenje proizvoda utječe na udio vode i aktivitet vode te da li te promjene utječu na kvalitetu proizvoda, odnosno na njegovu mikrobiološku i senzorsku ispravnost.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Napomena
105/05
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Damir Karlović
(mentor)