Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 320499

Reološka i termofizička svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom


Bačić, Marija
Reološka i termofizička svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 320499 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Reološka i termofizička svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom
(Rheological and thermophysical properties of model systems of carrageenan and whey proteins that were preveiousley treated by high hydrostatic pressure)

Autori
Bačić, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
02.12

Godina
2005

Stranica
48

Mentor
Herceg, Zoran

Ključne riječi
karagenan; proteini sirutke; reološka i termofizička svojstva; visoki hidrostatski tlak
(carrageenan; whey proteins; rheological and thermophysical properties; high hydrostatic pressure)

Sažetak
Svrha rada bila je ispitati reološka i termofizička svojstva modelnih sustava proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom (300-600MPa) u vremenu od 5 i 10 minuta uz dodatak hidrokoloida karagenana.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
120/05



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Marija Vezilić (autor)

Avatar Url Zoran Herceg (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bačić, Marija
Reološka i termofizička svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Bačić, M. (2005) 'Reološka i termofizička svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{c}i\'{c}, Marija}, year = {2005}, pages = {48}, keywords = {karagenan, proteini sirutke, reolo\v{s}ka i termofizi\v{c}ka svojstva, visoki hidrostatski tlak}, title = {Reolo\v{s}ka i termofizi\v{c}ka svojstva modelnih sustava karagenana i proteina sirutke prethodno tretiranih visokim hidrostatskim tlakom}, keyword = {karagenan, proteini sirutke, reolo\v{s}ka i termofizi\v{c}ka svojstva, visoki hidrostatski tlak}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Ba\v{c}i\'{c}, Marija}, year = {2005}, pages = {48}, keywords = {carrageenan, whey proteins, rheological and thermophysical properties, high hydrostatic pressure}, title = {Rheological and thermophysical properties of model systems of carrageenan and whey proteins that were preveiousley treated by high hydrostatic pressure}, keyword = {carrageenan, whey proteins, rheological and thermophysical properties, high hydrostatic pressure}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font